1. 1.
    +4
    peşin edit : artsilik yapanın bacısını giberm! 7/24 sövüyoruz burda yeternce.. baska yazacak yerim yok loserim..

    mütemadiyen beynimde mektup yazıyorum sana.. içimde ne varsa yazıoyorum. düşünürken kasıorum deli gibi, hayalimdeki mektubun girişi, gelişmesi bide outrosu oluyor hem de ne final.. sen okurken gzünden yas geliyo falan.. beni hatrlıyosun uzuluyosun, özlüosun ben kadar.. ah be diyosun ben de onu cok seviyorum...

    otobüsün otogardan ayrılıs sahnesini seyredecek kadar cesaretim yoktu.. yuzumde.. ama tuttum yasını.. sessizce takip ettim arabayla sen giderken. usulca uzaktan eşlik ettim otobüsüne kilometrelerce.. yanında kalabildiğim kadar kalmak istedim..

    sen gittikten sonra aklına hangi madde geliyosa kullandım. ilk baslarda laylaylomdu hersey.. kadın tribi yoktu hesap verme yoktu sorular yoktu bi gibim bi tassaaam hayatı yasamak vardı. adına ozgurluk dedim ben de.. ne guzel bişey sandım bu ozgurlugu... efexorum vardı sonra.. gordon cin vardı, yeni rakı 24 liraydı yirmiliği de cımıstı.. işler de iyi gidiyodu, daga tasa kamyon satıyodum... memlekette carsamba pazarındaki patatescilere bile sattım.. sebzecilere, inşaatcılara.. fakulteye denize giderken onunden gectiğimiz kopekli galeri vardı bilen teyzelerin evinin karsısı.. oraya bile sattım.. hersey yolunda gibiydi... ben aslında içten içe işe yaramazlığımı, taktan bi geleceğim olduğunu, tonla soru işaretinin altında kalacağımı, eninde sonunda bu gecici saltanatın biteceğini biliodumm.. gittiğinde, tekrar seni bu mechulun peşinde suruklememek için dur demedim.. yuzum de yoktu..

    bu utancı omur boyu tasıyacaımı da biliodum ama bu kadr agır olacağını kestirememiştim...

    dunyalık işlerle ugrastım senden sonra... gunumu gun ettim bi sure.. hayat kadınlarıyla yattım, para verdim onlara.. efexor vardı hayatımda, yeni rakı, gordon cin, efes extrai kısa parlament, sigara bir de cigara..her aksam cigara sardık. tripten tribe kostum..

    sonra devlet baba bi kıyak cekti, universite affı geldi... işten ayrılmak lazımdı altyapı calısmasına basladım işyerimde.. askere gidicem bahanesiyle zar zor işten ayrılabildim.. af kapsamında uniye geri dondum.. 24 dersten sınava girmem gerektiğini solediler. amana koduumun okulunda hiç doru durust ders gecmemişim...

    bi planlama yaptım kafamda, af sınavlarına baktım 10 ay var.. sonrasında bir sene daha, diploma için iki sene daha gerekli. dedim tak mu yicem iki sene?? gelir getiren bi iş lazım insana... işten ayrılırken aldığım tazminatı, yılların emeğinib yatırdım bi cafe işine.. onu da elime yuzume bulastırmam yaklasık 4 ayımı alacaktı. battı tum param.. heryere borclandım. piyasadaki itimadımı tukettim.. arabamı sattım borcları kapatmak için. sonra da elimde ne varsa sattım sırayla.. pc, telefonum..

    aptal saptal işlerde calıstım harclıım cıksın diye birkac ay... sınavlara 2 ay kala aklım basıma gelebildi, ders calısmaya basladım. 2 ay calısmayla 16 ders gecebildim sadece.. kaydım dustu universiteden.. bir sonraki affa kaldı umutlar... muhendislik fakultesinin kapısından ağlaya ağlaya ayrıldım.. 18 yasında kısa sortla geldiğim fakultenin kapsından cıkarken ustumde taktan yeşil bi tişört, yuzumde cokmus bi ifade wardı..27 yasında bi gibime yaramayan adam diploması vermilerdi bana...

    e dedim hayat.. yenmiden baslamak lazım.. iş aradım.. askerliğimi yapmadım diye almak istemedi kimse... ama ben 6 sene mercedeste calıstım, 28901890 tane sertifikam var, 1000 tane kamyon sattım yabancı dilim var, yurtdısında bissürü seminer gordum bilgisayarın amana korum demem işe yaramadı. önce diploman var mı die sordularf sonra askerlik...

    baktım care yok askere gitmek istedimççsen devre kaybısın en erken subatta gidebilirsin dediler.. kayserideki evimi kapattım. senin temizlediin, oturdugun esyaları ablamın deposuna tıktım, subatı beklemek için kactım kayseriden.. tr nin en kuzeyine gelebildim.. sinop a..ve ocak ayı geldi.. askerlik subesinde son işlemleri yaparkenaskerliğe elverişli değildirdiyorlar şimdi de.. biliyorsun sol gözüm az görüyor benim.. sol gözümdeki görme kaybı %90 dan fazlaymıs..

    27 yıl boyunca %10 bakmısım hayata.. seni %10 görmüşüm.. yuzunu gozlerini.. tüm bunlar 1.5 yıllık bi sürecti.. gidişinden sonra gecen 1.5 yıl..

    sen gittikten 6 ay sonra idrak edebildim durumu.. o zaman agıt yakmaya basladım içten içe.. farkındalık bole bişe demek ki. farkına vardıım zaman ise basladım kacmaya... memlekete gidemiyorum mesela... ne kadar cok kırıp dokttuğumu gordum..
    onları toparlayamıyorum..

    iki gecede bir ruyamda goruyorum seni.. baslarda kotu oluyordum ama sonradan alıstırdım kendimi..
    zaten ruyanda gorursun olm bundan sonra bari tadını cıkardiyorum kendime..

    seni de suclayamıyorum ki.. aldatmak, yalan soylemek.. altında kaldım bunların.. aldattım, hep yalan soledim.. he pişmenım evet ama işe yaramıyor işte.. herseyin bir bedeli var...

    2006 da beni terkettiğinde ağır depresyon gecirmiştim. alkole baglamıs, pgibiatrik tedavi görmüş, ilaclkarla hayata tutunmustum.. ama hatrlıyorum da o zaman daha kolaydı hersey.. sucu ustumden atacak nedenlerim vardı.. ben elimden geleni yapmıstım.. sen gitmiştin.. sen sucluydun..

    ama şimdi cok zor be.. bana uygun sarkı bile yok.. tum sarkılar
    senin amana koyum aldattın ben, cektin gittin vefasız ben yarraaa yedim hiç acımadın mı'' teması işliyor..

    ben ne malmısım benim anamı gibsinler diyen yok...

    ben ne malmısım benim anamı gibsinler..

    bgn doğum günün senin.. 10 yıldır kuluyorum bugünü. bgn saat 12 de baskası kutladı biliyorum. baska bir adam.. artık seni uyandığında ilk baskası görüyor ve bunu bilmek benim azıma sıcıyor..

    gidişin öss gibi anasını satayım . ilaa da bişeler ogretiyor.. sana dair bile yeni seyler ogrendim mesela..

    sen benm sadece sevgilim değilmişsin. ben askımı, seviştiğim kokladığım kadını kaybetmemişim sadece..

    en iyi arkadasımı kaybetmişim su hayatta.

    benim en iyi arkadasım yok su an.. hayatta duzgun yapabildiğim tek sey araba satmakmıs.. geri kalan hersey yarım..

    okul yarım, iş yarım, söz yarım... gelecek yarım.. gözler bile yarım dıbına koyum.. tek gozum kör neredeyse..
    sen yok, ben yarım.. ask yarım..

    ben zaten kendi hayatımı ellerimle gibmişim.. dön demediysem, diyemiyorsam bil ki bu sana sevgimden.. bu kadarını haketmiyorsun.. belki acım diner diye içimde seni suclamaya calısıyorum, bulamıyorum.. suclu arıyorum, bulamıyorum..

    millete bakıyorum, herkes haklı.. hep birileri gelip birilerinin hayatının anasını gibmiş..
    kimse kimseyi incitmemiş.. kotu adam yok. dunyadaki tek kotu adam benmişim aq.

    ne hissettiğimi, nasıl baktığımı, tavrımın nasıl olacağını hala biliyorsun..

    ne hissettiğini, nasıl baktığını, tavrının ne olacağını zaten biliyorum..

    bu ukte mezara gşder benle.. 10 sene önce asık olduğum kız bgn 25 yasında.. 10 senede neler değişmedi hayatında? benim tek sabitim sendin bu surede.. olede dek de değişmeyecek belli artık en azından bu sınavı gectim.

    mutlu olmayı hakediyorsun pamuğum.. benden iyilerini hakediyorsun.. bu ask benim mahremimdir artı.. her zaman sevildin her zaman sevileceksin.

    doğum gunun kutlu olsun...

    sen mi? kotu adamın basına gelen guzel sey...

    mutlu olmayı hakediyosun.. benden iyilerini hakediyorsun
    ···
   tümünü göster