1. 146.
    0
    BEN GELDiM EN SONUNDA AMK
    ···
  2. 145.
    0
    http://kpvz7ki2v5agwt35.o.../wiki/index.php/Main_Page HIDDEN WIKI http://dkn - Pastebin.com bak burada çok fazla site var hepsine tek tek baksan kim bilir neler neler çıkar. Ama bunun bin katıda gizli gizli yürüyor işler. Okuduğum forumdaki adam uzun süredir bu işlerin peşindeymiş çok fazla araştırmış resimler dökümanlar vb eklemişti ama adresi bulamıyorum şuan bir yabancı forumdaydı bulsam herşeyi anlatıyordu orda aslında.
    ···
  3. 144.
    0
    Bu yazıda Deep Web’i, DarkNet’i ve benzerlerini genel hatlarıyla, basitçe ve herkesin anlayabileceği şekilde tanıtmaya çalışacağım. Biraz ön bilgi ve sistemi kavramaya yardımcı olmaya çalışacak şekilde. Web kelimesini bazı yerlerde internet, bazı yerlerde ağ olarak kullanmayı uygun gördüm. Ekgiblerim, yanlışlarım için lütfen destek olun, düzeltelim. Talep olursa daha derin ve teknik de anlatırım.
    Önce biraz temel bilgi.

    internetin Katmanları
    Derinlere inmek için önce internetin katmanlarını tanımak gerekli.

    0. Seviye InternetBildiğimiz internet ve içindeki her işe yarar/yaramaz bilgi.
    1.Seviye Internet
    Namı diğer, Surface Web (Yüzey Ağı). Internetle vasatın üstünde haşır neşir olan insanların bulabildiği, kullandığı bilgi ve servisler. Örnek olarak hostingler, kullan-at e-posta servisleri, üniversite ağları vb. diyebiliriz.
    2.Seviye Internet
    Namı diğer, Bergie Web (Bergie Ağı). Eğer ftp server kullanmayı biliyorsanız kilitlenmiş Google sonuçlarına ulaşabiliyorsanız, 4chan’dan Freehive’den RSC’den haberiniz varsa siz aynı zamanda bir Bergie Ağı kullanıcısısınız. Bergie ağı DNS üzerinde döner ve buradaki websiteleri hala indexlenmiştir.
    3.Seviye Internet
    Namı diğer, Deep Web. Deep Web, Anonim Ağları bilen, proxy kullanmaya alışkın, tor gibi servislerden haberdar kullanıcılar için. Genellikle ulaşılması zor ve gizli kısımlara işaret eder. Bunu ve Charter Web’i uzun uzun anlatacağım için burada kısa keseceğim.
    4.Seviye Internet
    Namı diğer, Charter Web (Charter Ağı). Deep Web’in devamı niteliğinde, artık buraya DarkNet diyebiliriz çünkü websitelerinin DNS kullanmadığı bir evrede. Deep Web ve Charter Web’de bol bol illegal içerik ve hizmeti bulabilirsiniz.
    5.Seviye Internet
    Namı diğer, Marianas Web (Mariana Ağı). Adını dünya üsündeki en derin çukurdan almış bu katman, sadece adı konmuş bir efsane gibi. Oraya giden bir daha dönmedi tarzı yorumlar dışında hakkında pek bilgi yok. Rivayet o ki, closed shell network ile ve polymeric falcighol derivation adlı bir hesaplama yardımıyla ulaşılabiliyormuş. Bu seviyeyle ilgili bilgim bundan ibaret.

    DNS ve Proxy
    Gelelim DNS’i ve proxy’i tanımaya…
    DNS: Özet geçeyim, sıkmasın. Domain Name System’ın (Alan Adı Sistemi) kısaltmasıdır. Adres çubuğuna bir websitesinin adını yazdığımızda o siteyi görüntüleyebilmemizden sorumlu temel servistir. DNS’te, internet ağına dahil olan her makinenin bir IPsi olması gerekir. Örneğin adres çubuğuna google.com yazdığımızda, biz bu sistemde artık bir IP olarak var oluruz ve google.com’a karşılık gelen IP ile aramızda iletişim kurulur.
    Proxy: Bir kapıdır, adı itibariyle elçi, vekil anldıbına gelir. Bizdeki IP’nin değişik görünmesini sağlar. Üç temel çeşidi vardır, transparan proxy, anonim proxy ve elit proxy.

    • Transparent Proxy, dediğimiz şey, bizim anonim olarak kalmamızı sağlamaz. Duruma göre, ülkeye/alana verilen bant genişliğini aşarak internette daha hızlı dolaşmamıza vb. yardımcı olur.

    • Anonymous Proxy, ise bize rastgele bir IP atar ya da kendi IPsini kullanmamızı sağlar. Yine daha hızlı bağlanmaya yarayabileceği gibi, transparent proxy’e göre göreceli olarak gizlilik sağlar. Fakat birinin Anonymous Proxy kullandığı anlaşılabilir ve Proxy sunucusundan bizim IPmiz elde edilebilir.

    • Elite Proxy, bu üçünün içinde gizliliğin en çok sağlandığıdır. Bizi proxy’ymişiz gibi gösterir.

    Daha anlaşılır olması için şöyle karşılaştıralım:

    REMOTE_ADDR

    HTTP_VIA

    HTTP_X_FORWARDED_FOR
    Proxysiz

    Bizim IPmiz

    boş

    boş
    Tr. Proxy

    Proxy IPsi

    Proxy IPsi

    Bizim IPmiz
    An. Proxy

    Proxy IPsi

    Proxy IPsi

    Rastgele/Proxy IPsi
    Elite Proxy

    Proxy IPsi

    boş

    boş

    DNS ve Proxy’nin de üstünden de geçtik.
    Gerisinde işler biraz karışabilir o yüzden araya bir bilinse iyi olur notu koyalım: Konu zaten çok açık açık her tarafta olan bir şey olmadığı için bazen kavram kargaşası, terminolojik sıkıntı olabiliyor. Ben genelde kabul gördüğü üzere Deep Web’i UnderNet ile eş anlamlı kullanmayı tercih ediyorum. Dark Internet’i indexlenmeyen fakat P2P bağlantı gerektirmeyen bilgilere ulaşılan kısım; DarkNet’i ise, Invisible Web ile eş anlamlı olarak, DNS’e dahil olmayan Charter Web alt kısmı olarak kullanıyorum.
    Yazının geri kalanında ayrı bir ayrım gerekmediği sürece google ile ulaşamayacağımız, gizli, indexlenmemiş, DNS kullanmayan, illegal içeriğe sahip ve nasıl ulaşılacağı ile kullanılacağını anlatacağım kısma ve bütün Charter Web’e çok doğru olmasa da Deep Web diyeceğim.

    Pseudo-TLD
    Demiştik ki, bizim ulaşmak istediğimiz siteler DNS kullanmıyor. Bu demektir ki sitelerimizin adı, alışkın olduğumuz şekilde siteninismi.com, .net, .org vb. formunda değil.
    Bu formda olmayan saklı alan adlarına pseudo top level domain deniyor. Örnek olarak bitnet, i2p, exit, onion, freenet diyebiliriz. Bitnet olsun uucp olsun biraz eskilerde kaldı, benim üzerinde duracağım alan adı onion olacak. Talep olursa diğerleriyle ilgili dökümanlar da yazabilirim.

    TOR
    Tor’u tanıyalım:
    Tor, aslında The Onion Router’ın kısaltması. Client’ını ücretsiz olarak burdan indirebiliyoruz. Onion Routing şöyle bir şey, istanbul’dan Ankara’ya gidip dönmek istiyorsunuz diyelim, otobüs önce Konya’ya gidiyor, ordan Bolu’ya geçiyor, Bolu’dan Kütahya’ya gidip en son Ankara’ya ulaşıyor, sonra da benzer bir güzergahla geri dönüyor. Bu ara şehirlerdeki otogarların her biri bir Onion Router (OR). Her bir OR arasında bilgi şifreli ilerlediğinden ve her bir OR rastgele atandığından, bir bilginin elde edilmesi ve trafiğin tamamen çözülebilmesi ancak olası bütün OR’ların kontrol altına alınmış olmasıyla mümkün.
    Tor ile Bağlanmak
    Tor kullanarak bir websitesine bağlanmak istiyorsak, daha once bahsedilen pseudo-top level domainlerden .onion’ı kullanmamız gerekecek. Websitelerinin IPsi ve alışkın olduğumuz gibi isimleri yok, .onion domain’inde siteler 16 alfa numerik karakter. onion şeklinde isimlendiriliyorlar. Bu sitelere, isimlerini Tor browsera yazarak ulaşabiliyoruz. Eğer Tor browser kullanmak istemiyorsak, ki aslında istemeliyiz, World Wide Web’i Tor’a bağlayan proxyler de mevcut. Örnek olarak onion.to’yu ve tor2web.org’u verelim. Fakat bunların güvenliğinin Tor ile kıyaslanması tamamen farklı bir makalenin konusu olacaktır.
    Daha önceden bahsedildiği gibi, Deep Web’de siteler indexlenmiyor. O yüzden burda yolumuzu tamamen eski tarzda buluyoruz. Hatırlayalım, bırakın Google’ı, Yahoo Search’ü, AltaVista’nın hatta ve hatta Cetinia Blog'un bile olmadığı zamanlar vardı. Radyodan, televizyondan ya da arkadaşımızdan bir sitenin ismini duyduysak ancak o şekilde adres çubuğuna yazıp girebiliyorduk. Tor’da sitelerin isimleri de sıkça değiştiği için sitenin .onion adını bilmek bile bazen bir işe yaramayabilir. Bu durumda yine başvurabileceğimiz birkaç servis var, sağlam bir tanesinin adı HiddenWiki. Bildiğimiz Wikipedia’nın underground versiyonu. Buradan birçok sitenin güncel adresine ulaşabiliriz, elbette hepsine değil. Gerisi içinse aramanın gücüne inanmak ve çevre edinmek gerekiyor. Girdim bir yerlere deyip de “Bu muydu, sıkıldım ben.” diyorsanız, ya kendi halinde, legal bir karakteriniz var ya da Google’a alışkın olduğunuz için ilginizi çeken sitelere ulaşmakta güçlük çekiyorsunuz.

    Deep Web’in içeriği ve SSS
    Deep Web’de ne bulacağım?
    Illegal ne istiyorsanız Deep Web’de bir karşılığı var. Bilişimciler; virus, solucan satın alabileceği ya da yazdırabileceği kaynaklar, kendileri yazmak isterlerse nasıl yapılacağına ilişkin inanılmaz sayıda döküman bulabilirler. Havai fişekten patlayıcıya geniş bir how-to arşivi var, evinizi patlatabilirsiniz. Silah satın alabilir, sahte pasaport düzenletebilir, kendinize bir FBI kimliği yaptırabilirsiniz. Uç noktalarda, parası karşılığında birini öldürtebilirsiniz. Çocuk ferresi, snuff izleyebilir, yasaklanmış yayınları satın alabilirsiniz. Evinize uyuşturucu sipariş edebilirsiniz. Bir hacker kiralayabilir, dedektifçilik oynayabilirsiniz. Borsa spekülasyonlarını ilk elden dinleyebilirsiniz. Yayınlanmamış WikiLeaks belgelerine bakınabilir, Oslo görüşmelerini okuyup sövebilirsiniz. Deep Web, sizin ilginize ve bulabilme yeteneğinize kalmış bir derin dünya.
    Satın almak dedin?
    En baştan beri gizlilik diyoruz, ödemeyi elbette kredi kartımızla yapmıyoruz. Bitcoin denen bir şey var, Deep Web’in para birimi. Paramızı bitcoin’e çevirip alım satım işlemlerimizi bu döviz üzerinden yapıyoruz. Bitcoin de gerçek bir para birimi gibi, değeri düşüp artan bir şey. Güvenilirliğini sağlayan şey, Tor ile ilişkili olmanın yanısıra, merkezi bir para döngüsüne sahip olmaması. Bu arada, aynı gerçek hayattaki döviz gibi bitcoin alıp satarak zengin de olmaya çalışabilirsiniz.
    Tümünü Göster
    ···
  4. 143.
    0
    http://k1308.hizliresim.com/ ...

    böyle güzel uygulamaları da olan, anonim gezinti aleti.
    ···
  5. 142.
    0
    illegal işlerle uğraşanlar için mükemmel bir yer altı sitesidir.
    türkiyede de hat safhada kol gezen kaçakçılar bu fırsatı kaçırmaması gerekmekte. lakin tanınımış dünyaca ünlü elektronik firmalarının fiyatları bile diplerde gezmektedir, tekli satışı olmayıp toplu satış yapılmaktadır, an itibariyle toplu iphone 5 alınıp teklifiyatı belirlendiğinde bu miktar 56 dolara gelmektedir.

    ilginç bir şekilde(nasıl ilginçse) para karşılığında suriyede çatışmak aylık 10.000 dolar maaşla deneyimli kişiler aramaktadır. sizden 1 ay içinde 10 esat askeri öldürme garantisi istemektedir.
    ···
  6. 141.
    0
    bir nevi underground internet.
    normal arama motorlarında bulunamaycak .onion gibi uzantılı siteler bulunur.
    normalde bizim arama motorlarında gördüğümüz internet dünya işe,
    deep web samanyolu galaksisidir.
    aklınıza gelebilecek her türlü şey var.
    sosyal paylaşım, alışveriş, mesajlaşma, seri ilanlar,
    ferre, hack, wikileaks, vs. vs.
    tabi ki bunların normal şekilde görünenleri değil.
    silah alışverişi, uyuşturucu, illlegal siyasal örgütler,
    suikastçı ve kiralık katıl ilanları, çocuk ve hayvan ferresi gibi.

    ve en önemli özelliklerinden biri denetim sıfıra yakındır.
    alışverişte nakit kullanılamaz.
    takıp edilemeyen bitcoin kullanılır.
    ve ingilizce bilmek gerekir kullanabilmek için.

    eğer bilinçli bir şekilde kullanılırsa hiçte korkulacak bir şey olmadığı görülecektir.
    tam tersine bilginin özgürce paylaşımı söz konusudur.
    ···
  7. 140.
    0
    rezerved
    ···
  8. 139.
    0
    rezerved
    ···
  9. 138.
    0
    rezerved
    ···
  10. 137.
    0
    rizorvıd
    ···
  11. 136.
    0
    dıbına koydumun toru bağlanmıyor ki hiçbir .onion 'a. Çok ağır. Girmek isteseniz de bi gib yapamazsınız.
    ···
  12. 135.
    0
    reserved
    ···
  13. 134.
    0
    reserved
    ···
  14. 133.
    0
    panpa ref linki kullanırsan sevinirim dardayım biraz

    1.adım: öncelikle vereceğim linkten paypal üyesi ol - http://www.paypal.com/tr/hesap_acin

    üye olurken geçilen ikinci adımı yani kredi kartı onaylama işlemini yapmana gerek yok.

    daha sonra mail adresini onaylama koduyla aktif et.

    bu işlemden sonra şu siteye üye ol -

    http://www.clixsense.com/?5806278

    buraya üye olurken paypal üyeliği alırken kullandığın mail adresini kullan

    daha sonra mail adresini gelecek aktivasyon koduyla hesabını aktif et.

    2.adım(clixsense için): siteye üye olduktan sonra site sana bir toolbar önericek bunu indirip kurarsan gelen reklamı anında görursun ama kurman şart değil.

    sitede çıkan reklamlara tıklayarak hesabına para gelir.

    bu hesabındaki para 10 dolara ulaştığında paypal hesabınıza aktarabilirsiniz.

    bu reklamlar sen online oldukça gelir.

    hergün minimum 10-15 arası banko reklam vardır.online olduğunda gelen reklam sayfasını sürekli yenileyeceğin

    yeni ekstra reklamlar gelir.eğer toolbarı kullanırsan bu reklamlar için sayfayı sürekli yenilemene gerek kalmaz

    toolbar 15 saniyede bir kendini yeniler reklam geldiyse sesli uyarı yapar.

    bu yolla günde 10-15 dolarlık bi kazanç olabilir tabi online olmana göre.iş hoşuna giderde devam edersen

    parayla premium account alırsın kazancını 3-4 katı yapar.

    toolbar üstünde ads yazan yere tıkladığında tıklamanız gereken reklamlar çıkar

    site üzerinde ise wiew ads kısmından yeni tıklanacak reklamları takip edebilirsin

    detaylı reklam tıklama anlatımı clixsense için:

    listede gördüğün reklama tıkladıktan sonra sağ üst köşede kedi ve köpek resimleri çıkar
    ordan istediği resme (kedi resmine yada köpek) tıklıycaksın sonra
    orda bi çubuk belircek onun dolmasını bekliyceksin 3-4 saniye kadar 0.01 dolar hesabınızda diye bişeyler yazıcak
    sonra kapıycan bu kadar

    önemli not: bu işe başladıktan sonra my account sekmesine tıklayın,ardından alt kısımda my affiliate link yazan yerden

    kendi referans linkiniz ile başkalarını üye yapıp kazancınızı katlayın,tek başınıza kazanmanız uzun sürer.

    sorusu olan olursa msj atarak sorabilir.
    ···
  15. 132.
    0
    REZERViD
    ···
  16. 131.
    -1
    REZERViD
    ···
  17. 130.
    0
    vay amk
    ···
  18. 129.
    -1
    5-6 yıldır deep webi biliyom ben amk çocukları daha 1-2 aydır deep web muhabbetleri dönüyor amk mağaraları terkedin
    ···
  19. 128.
    0
    mağarada üşüdünmü nasıl yaşadın kardeş
    ···
  20. 127.
    0
    REZERViD
    ···