1. 4601.
    +10
    yaşıtlarım hep futbol okuluna gitmek isterdi babam beni zorla yollardı. ben gitmek istemedim.

    bizim peder o zamanlar market işletiyor para tak amk. bizim dükkanın karşısında bir futbol okulu var peder beni seçmelere zütürdü benim yanımda gökhan zan messi kalır amk o kadar yeteneksizim. sonuç tabiyki seçilemedim.

    peder takıma yardım etti top aldı deplesmana giderken yiyecek içecek yardımı yaptı beni takıma seçtirtti. ben artık yedek defans oyuncusuydum.

    bizim bir kalecimiz vardı alper bir gün maçta bize atağa çıkın gol atalım dedi bizi blok halinde çıkarttı hayvan herif sanki muslera o kadar güveniyor kendine. biz bir kontra atak yedik 1-0. alper yine çıkın dedi çıktık yine kontra yine gol 2-0

    sonra bu yine çıkın dedi sanki taşşak geçiyor o.ç iki tane yemişiz zaten. o çıkın dedi ben kaleye yaklaştım o lan git dedi ben kaleye geçtim ikimiz beklemeye başladık bana lan napçan zütüme mi gircen dedi? bende sana giren giriyor maçtan beri ben girsem nolur dedim. bana yumruğu bir geçirdi o.ç ben sümük gibi yere yapıştım tam üstüme atlayacaktı tuttular araya girdiler. ikimizde kırmızı kart gördük ben bağıra bağıra soyunma odasına gittim. bu olay 99 veya 2000 de oluyor o günden beri toplasanız 10 defa top ya oynadım ya da oynamadım.

    özet: maçta bizim takımın kalecisi beni dövdü bende top oynamadım
    ···
   tümünü göster