1. 1.
    +1 -1
    Beyler toplanın anlatıyorum.
    Lütfen dalga geçmeyin, plsss

    14 yaşındayım, okuldan eve geldim. Asansör beklerken, kapıcı ekrem amca ile karşılaştım. Güçlü kuvvetli bir kapıcıydı. Kendisine kapıcı denmesinden hiç hoşlanmaz, o aslında hep kalorifercidir. Benim genç odası mobilyamın taşınmasında da çok yardım etmişti öncelerde. işte o sırada asansör bekleme muhabbeti ediyorduk onunla. işte dersler nasıl ayşegül, okulu seviio musun, seni rahatsız eden varsa söyle falan gibi tarzında. Neyse bindik asansöre. 2. kattan 3. kata geçerken duvara denk gelen kısımda elektrik problemi yüzünden takıldık kaldık.

    Benim Klostrofobi var. kapalı alan korkusu. Ama kontrol altında. Asansörda biz takılıp kalınca fenalaştım. Ekrem amca da çok korktu. Tamam itiraf ediorum bende biraz şov yapıp abarttım. Kendisi benim iyiliğim için önce gömleğimin düğmelerini açtı, tabi sütyen gömlek kaldık ortada. Ben tabi gözlerimi de şaşı gbi yapıyorum, çok hoşuma gitti. işte sonra, cebinden traş kolanyası çıkartı. Yüzüme sürdü, göğüsüme sürdü, baya ferahladım. bir kaç dakika içinde asansör çalıştı.

    Şimdi, ne zaman ekrem amcayı düşünsem onun özlesem traş kolonyasından alır koklarım. Ona ekrem diyeceğim günleri bekliyorum. Eşi fatmanur teyze belki üzülecek ama yapabileceğim bir şey yok ):

    teşekkürler ekrem..
    ···
   tümünü göster