1. 1.
    +7 -1
    beyler sözlükteki 2010 yazar rakamları 370-400bin arasıyken şu anda 270bin civarlarına gerilemiştir.ve sözlüğün adam gibi ana as kadrosu özellikle serkanın kötü yönetimi ve nedendir bilemiyorum eski adam olan modlarla atışmasıyla kan kaybetmeye başlamıştır. bunun neticesinde zaten sosyal medyada çok zıpladığımız zamanlar olan 2011 yıllarında liselilerin dikkati çekmiş olduk ve serkan birden büyümek istemiş, 3.4.nesillere üye alımı açmıştır. fakat ekşideki gibi bir alıştırma dönemi olmadan çoluk çocuk demeden gibini sallayan gelmiştir.

    sözlüğün formatıda inceden bozulmaya başlamıştır adam gibi reis yazarlarda rahatsızlık başlamıştır haliyle, fakat muallak serkan kendisine her karşı çıkanı buna o dönemin kral modlarıda dahil ya silmiş yada giblememiştir.

    bunu üzerine sözlükten kopmalar başlamış ve üye sayısı düşüşe geçince muallak serkan tutuşmuş ve tekrar yeni nesillere yol vermiştir.

    yeni nesiller açıldıkça sözlük dahada bozulmuş bozuldukça reisler kaçmış onlar sözlükten kaçtıkçada serkan gibi tutmamak için yeni nesil alımı yapmıştır. ve bugüne kadar geldik 10.nesil ney amk ya.

    sözlük çocuk yuvası oldu liselileri arar duruma geldik. ilk okullular kaynıyor sözlükte.

    eskiden müşhur ünlüler bile incide takılıyoruz diye beyenat verirdi amk nerde nereye
    ···
   tümünü göster