/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -7
    ulan bölücülükle ne alakası var. Başlıkta ne pkk savundum ne türkiyenin dıbına koyayım dedim. Objektif olun biraz. Pkk başırılı bir örgüt olmasa bugüne kadar bin kere biterdi. Biraz doğruya doğru demeyi öğrenin amk.
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      birader ampır ampır gonuşuyonda sen terör yıllarında doğuda görev yaptınmı hiç? özellikle asker veya polis olarak?3-5 tanesini köşeye sıkıştırdınmı telsizden emir geliyordu öldürmeyin bırakın gitsinler diye. diğer dağdaki karakola baskın olunca emir geliyordu gitmeyin diye. dellenenlere helikopterin yakıtı yok deniyordu. teknolojin var diyorsun.lan dangalak savaş uçağıylamı bombaladık bu güne kadar pkk yı? dağın başına tank çıkarmak mümkün birşeydide tank çıkarıp onlamı savaştık? kendi ülkemize atom bombasımı attık? atak helikopterimizmi vardı terör yıllarında? teknoloji dediğin bi skorsky helikopter onunda tek olayı asker taşımaktı lan.ak-47 ye karşı g3,bixiye karşı mg3,kanasa karşı kanas. başka ne vardı elimizde? bide skorsky. hadi skorsky nin yerinide dağın başına karakol yapıp ışık yakıp gelin biz burdayız uyuyoz zütümüzden vurun diyen zihniyet birbirini eşitlesin. hani?

      pkk niye bitmiyor.pkk 2000 yılında bitti geri zekalı. tüm bu telsizden gelen vurmayın opreasyondan dönün emrine rağmen bitti.2001 de akp iktidara geldi sonrası malum.o kadar cahilsinki pkk hakkında konuşuyosun ama daha 10 yıl öncesinden haberin yok.o kadar malsın ki belliki bırak o yıllarda orda asker yapmayı, hala askerlik yapmış bir salak değilsin ki askerlik hakkında konuşuyorsun. şimdi sen olsan senin gibi bir geri zekalıya laf anlatmaya çalışırmıydın?

      edit: bunun daha askeri silahsız bi şekilde devlet eliyle otobüse bindirilip, otobüsün pkk bölgesinden geçmesini sağlayıp kendi eliyle 33 erini kurşuna dizdirtmesi var,

      devletin pkk kampına kendi eliyle küçük bi grup yollayıp yok ettirmesi var,

      polis özel harekatı 2 yıllığına dağa çıkarıp,o aslanlar ortalığın anasını gibince kesinlikle hiçbir sebep göstermeksizin pöhü dağdan tasviye edip yerine yine 2 şarjör g3 sıkıp 2 aydınlatma fişeği atıp eğitimini tamamlayan 20 yaşındaki çocukları getirtmesi var. araştır daha neler neler var. kaldı ki sen teknoloji kullanıldı diyon.lan adamlar pkk bitmesin diye kendi eliyle adam kurban ediyor.yaz 33 er olayı diye zütün yiyosa.en basitinden bak.

      bu konu hakkında 1 gram bilgin yok, anca konuşuyosun.

      dediklerimi araştır, arkana yaslan ve bir düşün tüm bunlara rağmen eğitim bile almadan dağa çıkarılan daha çocuk yaşındaki askerler ne destanlar yazmış. araştır 2000 de bitti pkk pes etme kararı aldı.
      ···
    2. 2.
      +5
      bugünü mü bekledin mübarek
      ···
    3. 3.
      +3
      Bu adamı okuyun amk çocukları
      ···
    4. 4.
      -4
      dalyar otuzbiroğulları güzel konulara değinmiş. Benim demek istediğim bu dıbına koyduğumun savaşında kimse masum değil. Türkiye'de kendi askerini de kendi halkını da vuruyor ve bunu pkk yapmış gibi gösteriyor. Pkk'nın yaptıklarıda var buradan herşeyi devlet yaptı pkk melek örgüt diyormuşum gibi birşeyde çıkarmayın dıbına koyayım.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster