/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +2 -2
    soyunmamızla birlikte adam kafamı bastırdı al şunu ağzına dedi. teorik bilgim Buraktan bu yana çok ilerlemişti ama hala pratiğim çok yoktu. 13-14 uzunluğunda ama 1 lira ile taso kalınlığı arasındakini emmek için hiç hazırlanacak tecrübem olmamıştı. 5 dakika ben elimdeki yannanla cebelleşirken bu kaldırdı bi anda beni koltuğa yatırdı direk. dedim ya senelerin pekekenti hazırlıklı her duruma. hemen kayganlaştırıcıyı aldı önce kendine sonra bana sürdü tabi bu sırada benim bacaklar onun omuzda hareket etmeden bekliyorum.

    ilk olduğunun farkında o da, ayı falan ama hassas muallak önce biraz eliyle oynadı benim elim gözüm kaydı tabi zevkten sonra yavaş yavaş ilerlemeye başladı. ben artık iyice top gibi olmuş cezamı kesmesini bekliyordum. ardından gibinin sıcaklığını hissedince neye uğradığımı şaşırdım. benden de sıcaktı.

    onun kolları benim ensemin arkasında birleşmişbacaklarım kulaklarıma deyiyor ve üzerimde bir bear var. ohh daracık diye diye gibti o akşam. bir kere ile de durmadı 4 posta dinlene dinlene seviştik sabaha kadar. sabah saat 9 olduğunda artık benden huzurlusu yoktu istediğimi elde etmiş rahatlamış mutlu mesut evime döndüm bütün gün uyumuşum.

    sonradan birbirimizi tanıyana kadar 2 kere daha seviştik muhabbet iyice koyuldu zaten aramızda ben ona abi demeye başladım o beni gibmeyi bıraktı. zaman içerisinde o mekana garson ardından müdür oldum. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez oldu.

    bugünde istanbulda onunla karşılaştık istiklalin orta yerinde.o daha yeni bir muallaknin evinden çıkmış uyumaya gidiyordu bende kahvaltı edicek biryer arıyordum. birbirimizi gördüğümüze çok sevindik oturduk 2 saat kadar sohbet edip çay içtik. eski günleri yad ettik.

    ama ne gibmiştin be abi sen beni diyerek ayrıldım yanından.

    çok duygusal bi sabahtı benim için, sizinle paylaşıyım dedim huur çocukları..

    daha birkaç hikayem daha var ilk gaybar tecrübem, ilk aşkım ve o barda 8 ay boyunca olanlar diye. zamanla anlatırım önce şu fobikler biraz sindirsinler şunu.

    NERDESiN AŞKIM?
    ···
   tümünü göster