/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9
    Ertesi sabah Yelda'nın kocası iş için trabzon'a gidip oradan da balıkesir'e geçecek ve sonrasında tekrar evine dönecekti. Bende bunu sabırsızlıkla bekliyordum. Sabah olmuştu annem işe gitmiş bende balkonda sigaramı içerken Yelda kocasını uğurluyordu. Kocası tırına binip hareket eder etmez ben de markete gitme bahanesiyle Yelda eve tekrar girmeden dışarıya çıktım. Tam evine girecekken kapıyı açtım. Bana döndü ve günaydın John nereye böyle dedi. Markete gideceğimi ekmek alıp geri döneceğimi söyledim. Yelda kendisine de ekmek almam için benden rica etti kabul ettim. Bekle biraz hemen geliyorum diyerek içeriye girdi ve ekmek parasını uzattı. Üzerinde yine aynı tişört vardı ve yine sütyensiz olduğunu farkettim. Dikkat çekmeyecek şekilde göğüs uçlarına göz gezdirdim ve markete doğru yol almaya başladım. 2 ekmek alıp tekrar apartmana döndüğümde Yelda'nım beni kapıda beklediğini gördüm
    ···
    1. 1.
      +35
      Günaydın john diyince istemsizce güldüm
      ···
      1. 1.
        +16
        john yoksa göğüslerime mi bakıyorsun seni abaza pislik lanet olsun adamım
        ···
    2. 2.
      +3
      aynen panpa bu hikayecilerde bu nick kullanma olayları büyüyü öldürüyor amq. kendilerinde de takma gerçek bir isim versinler amq.
      ···
    3. 3.
      +2
      derdini gibeyim kardeş
      ···
    4. 4.
      +2
      Dedektif demedi onada sukur
      ···
    5. 5.
      +1 -5
      yoksa senin annende işe gidiyorum bahanesiyle yeldanın kocasıyla tura mi çıktı? yeldanın kocası tırını bir sokak ötede durdurup bekleyen anneni tıra almış olmasın sakın.. swing hesabı panpa... olur da olur valla. olmaz deme sakın ;))
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster