/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +2
    müslüman olmayanı Türklükten çıkarmak kimin haddine ? yada Türk olmanın birinci şartına islamı getirmek ? böle olursa Türk tarihini nasıl açıklarsınız ?

    kimse şunu unutmasın islam bizi değil biz islamı yücelttik. biz islamdan öncede büyük millettik mesele dinde değildir mesele kandadır törededir mesele türkün kendisidir yoksa bilge kağanda bizim atillada bizim oğuz kağandan günümüzü Türklük için çalışan herkes bizimdir.
    ···
    1. 1.
      -2
      bugün ayağının altında biten ot , yarın mezarının üstünde bitecek kardeşim...

      10:34 - De ki: "Allah'a eş tuttuğunuz ortaklarınızdan, önce yaratıp, sonra da onu çevirip yeniden diriltecek var mı?" De ki, "Önce yaratıp, sonra da onu yeniden yaratacak olan Allah'dır. O halde nasıl yoldan saptırılıyor, döndürülüyorsunuz?"

      10:35 - De ki, "Ortak koştuklarınızdan doğru yolu gösterecek olan var mıdır?" Deki, "Allah, hak olan doğru yola hidayet eder. O halde doğru yola hidayet eden mi kendisine uyulmaya daha layıktır, yoksa kendisine yol gösterilmeyince onu bulamayan mı daha layıktır. O halde ne oluyorsunuz? Nasıl hükmediyorsunuz?"

      10:66 - Açın gözünüzü! Göklerde kim var, yerde kim varsa hep Allah'ındır. Allah'dan başkasına tapanlar dahi, Allah'a ortak koştuklarına uymuş olmuyorlar, ancak zanna uymuş oluyorlar. Ve yalandan başka bir şey söylemiyorlar.
      ···
   tümünü göster