/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7 -1
    Beyler toplanin acil tırstım aq.
    Kısa kesiyorum hemen.
    Bugün göle gittik arkadaşlarla mangala, mangal bitti her şey nefis batak,101 falan havada uçuşuyor. Hadi dedik toparlanalım beyler dedim ben bi iseyip geliyorum.
    Bi ağacın kenarına gittim işiyorum kafayı bi kaldırdım çiviyle asılmış,çakılmış beyaz bişi. Acaba dedim pankart gibi bişey asmışlar sonra da kopartınca kalmış en iyisi alayım bunu da ağac rahat yaşasın dedim. Bi yandan da işiyorum. Tek elimle çıkarttım üçgen muska gibi bembeyaz bişi. Atakan diye arkadaş var Ati koş ananı gibeyim diye bağırıyorum. Koştu geldi tek elimde muska arkasında Kırmızı kalemle Ağaca tak! Yazıyor. Tek elimde de gibim var amk. Atakan; ya pislik yapma amk amacın ne ? dedi . Koydum gibi yerine olum şuna bak aq muska gibi bişi buldum acayip bişi baksana içinde siyah arapça.bişiler yazıyor dedim. Hemenn yerine tak dedi. O korkuyla taktım sonra bindik arabaya eve geldik.
    Bana garip gelen şu; Etrafta yüzlerce ağaç varken neden o ağaca işemeyi seçtim ve neden o gözüme çarptı ? 2gün sonra gidip tekrar bakicam tabi ki de 5kişi alirim yanima aq. Eğer ordaysa alip bi hocaya okutucam acayip mersk ettim. Yada almasam mi çòzemedim napayim sizce beyler ? Ufaktan da tirrsiyorum

    Edit: Beyler aldim lan ahanda bu var mi okuyabilen? http://imgim.com/kBBbGm.jpg
    http://imgim.com/m663J1.jpg
    ···
   tümünü göster