/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +113 -2
    beyler yaklaşık 2 senedir falan babamın kafasında hep land rover fikri vardı ulan o kadar parayı nerden bulupta alacaksın falan diye biz söylenirken adam inanmış bi gün dedi ben almaya gidiyorum arabayı.

    biz inanmadık tabi amk ne land roverı falan derken akşam üstü babam geldi ve sitenin bahçesine land rover ile girdi. beyler biz şok olmuş yani bizim aile düzeyimiz cidden bu arabayı almaya uygun değildi. neyse babam geldi anahtarı bıraktı masanın üstüne bana bakarak "gördün mü lan " dedi. beyler şok üstüne şok yaşadım amk bi baba oğluna yapram der mi??

    neyse aradan 2 3 hafta geçti babamla akşam oturuyoduk bana "ben lpg taktırcam arabaya böyle olmuyor falan" dedi ben de "baba dalga mı geçiyon land rover a lpg mi taktırılır" falan dedim.

    4 5 gün sonra babam geldi taktırmış lpgyi amk arabasına bi mutlu bi mutlu anlatamam beyler. 2 hafta falan geçmişti babam işe gidicek arabayı çalıştıramamış amk. bi de ben deniyim dedim yok la çalışmıyo. sanayiden bi tanıdık vardı onu falan çağırdık gösterdik arabayı, arabanın çalışma ısısı 400-500 iken lpg de bu ısı 700lere çıkmış beyler araba mahfolmuş anlayacağınız.

    bunu duyunca babam yıkıldı aq ben de arkası dönükken "gördün mü lan " dedim. baba sonuçta beyler yüzüne söylenmez.
    ···
   tümünü göster