/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +144 -25
    Dün pide sırasında beklerken(bir çoğunuzun penisinizi tanımlarken kullandığı ölçü birimleri ile ifade edilebilecek bir uzunluk) telefonda takılıyodum. Önümde ufak bi çocuk vardı iki de bir dönüp beyaz çuvallı arabasına bakıyordu. Ekmek teknesiydi o araba onun kağıt topluyordu. Normalde yanından geçerken yüzüne bakmayacağınız araba onun için en değerli şeydi. Parası avucunun içindeydi oynuyordu sayıyordu, sıkılıyordu. Sonra sıra çocuğa geldi.
    "Abi pide ne kadar?" dedi. Adam ne kadarı olduğunu sordu. Çocuk elindeki parayı uzattı. Adam saydı 1 pide verdi. Adam da iyilik yapmıştı elindeki paranın bir pideye yeteceğini hiç sanmıyorum. Çocuk "iki tane olmaz mı abi, ev ka.." diye lafa girecekken vazgeçti.
    2 Pide aldım. Biri iftara biri sahuraydı bize hayli hayli yeterdi. Çocuk arabasının yanına gitti. Çocuğun yanına yaklaştım ve elimdeki poşeti uzattım. Anlamadı. "Al" dedim. "2 taneye ihtiyacın vardı ya". Çocuk elimdeki poşeti alıp kendi elindeki poşeti bana verdi. Açgözlülük ndıbına hiç bir şey yoktu çocuğun ruhunda. Sonra eve gittim. Babam neden 1 pide aldığımı sordu. Olayı anlatamadım, ben duygusal bi insanım gözlerim felan doldu. Buraya yazayım dedim okuduğunuz için sağolun...
    ···
   tümünü göster