/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +368 -58
    Lise 2 ye gidiyorum tam bi ergenlik ve ortamlara akma havasındayım endüstri meslek lisesinde okuyorum her sınıfta 40 erkek 4 kız var ama kızlar felaketti, felaket derken 40 erkeğin arasındaki kızları az çok düşünün amk.

    Bizim sınıftada burcu diye bi melek yüzlü huur var beyler bunla takılıyorum sınıftan bitek benle konuşuyor, belki de ben öyle sanıyordum.

    Sınıfta arkadaştan öte ama sevgili değiliz yan yana oturuyoruz tenefüslerde yemekler benden hatta bazen onun yol parasını verip 45 dakka eve yürüduğümde olmuştur beynimi gibeyim.

    Bununla 3 ay aynı sırada geçinip gidiyoruz, üzerimden geçiniyor desem tam yeridir o zamanlar anlayamıyosun işte amk niye demeyin.

    Yaz geldi okulların kapanmasına var 2 hafta bu bana dedi benim bi arkadaşım var melike bunun sevgilisi var ozan diye başka okulda okuyolar bunlar kuşadasına denize gidicekler araba kiralayıp melike bana da söyledi gidelim mi ne dersin uygun musun cumartesi diye bende hiç düşünmeden ozanın numarasıni versin biz ayarlayalım gideriz dedim ozanıda tanımıyorum tabi.

    Ozanın numarayı aldım okuldan çıktım burcuyu otobüse bindirdim bende dolmuşa binip eve geldim o gün salı cumartesiye nerden baksan 500 lira para lazım araba kiralıcaz aqua parka gidicez illaka yiyip içicez zaten oralarda alkol bi dünya para ben kara kara düşünüyorum amk nerden para bulabilirim günlük 20 lira okul harçlığını yemeyip biriktirsem 60 lira en fazla 100 çıkar diyorum ama bi ihtimal.

    Aklıma hainlikler düştü arkadaşlardan borç istiyorum kimi arasam kanka 10 lira var istersen 5 ini vereyim baktım olacak gibi değil aklıma bi fikir geldi ama onu yaparsam bi huur için aileme çok büyük yanlış yapmıs olucaktım başka da çarem yoktu napıyım amk.

    Edit ; izmirin neresinden diyenler olmuş. Bornova beyler
    Önemli edit ; Kardeşlerim lise2 ye gidiyorum dedim evet, ancak o zamanlar lise 2. Şuan 23 yaşında lise 3 terkim.
    ···
   tümünü göster