/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3
    Böyle bir ülkede yaşadığım için.
    Ulan diyorum 1 kere gelecem bu dünyaya 1 tane hayatım var burdamı doğulur amk ?
    refah seviyesi yerlerde, yıllardır terör sorunu var , yolda yürürken canımızdan şüphe etmeye başladık.

    Ne olurdu lan rahat rahat yaşasaydık, vatandaşlarımız askerlerimiz tak yoluna gitmeseydi? kimse kimseyi yargılamaz kimse kimsenin gibinde olmasaydı he ne olurdu?
    ne olurdu soframıza gün aşırı et girse?
    ne olurdu bir kere isteğimiz restoranda para pul düşünmeden yemek yesek?
    ne olurdu istediğimiz karıyla bütün ömrümüz boyunca ödemeyeceğimiz borçla evlensek ? Ne olurdu istediğimiz arabayı senelerce borçlanmadan alsak ?

    Evet arkadaşlar sorarım size ne olurdu bizimde canımız zenginin canı kadar DEĞERLi olsa ? dıbınakodumun şartları herkes için eşit olsa? Ne olurdu lan bu devlet bizden bu kadar vergi almasa? ne olurdu halkımız bu kadar cahil yobaz olmasa? birazda olsa insanlar ne konuşur ne der düşüncesi olmadan yaşayabilsek? Ne olurdu memur olamayıp senelerece atanamayınca ağızlarında zenci yannanı varmış gibi susmayan akrabalar olmasa? Ne olurdu 10 bin dolar civarı milli gelirle övünüp asgari ücretle çalışan sorgulamayan çomarlarımız olmasa? Ne olurdu eğitim sistemi mükemmel olsa? insanlar puanına göre çalışmak yerine ilgisine yeteneğine göre hayatını şekillendirebilse ?

    ülkemi bu hale getirenler vatandaşlarına bu acıları cektirenler utansın. Allahınızdan bulun tabi eğer var ise. sayenizde ülkemden nefret etmeye başladım, O kadar şehidin masum vatandaşın öbür dünyada hesabını nasıl vereceksiniz ?sizin gibiler rahat etsin diye canımı asla ve asla vermem.
    ···
   tümünü göster