/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +3 -2
    Arkadaşlar merhaba, ben Lawliet Ryuzaki. Sonum nickim gibi Lawliet'e benzedi. Bir şeyi öğrenmeye çalışırken öldüm (silik yedim). inci sözlük benim için bitmiştir.

    Size bu zamana kadar olanki inci sözlük hayatımı anlatacağım.

    Burayı yaklaşık 4 yıl önce tanıdım. Bu sene üye oldum. O zamanlar üye olma imkanım yoktu. Ama bu sene oldu ve üye oldum çok şükür. ilk üye olduğum zamanlar ortamı bildiğim için zorlanmadım. Genelde ben altincisinde başlıklar açtım ve hiçbir zaman anancılık yapmadım. Burada çok kişinin derdine çözüm bulmaya çalıştım, buldum da. Ama ben kendi dertlerime çözüm bulamadım. Bulamıyorum da. Terzi kendi söküğünü dikemez derlermiş.

    Entrylerim genelde dertli başlıklar altında olurdu anlattığım gibi. Son zamanlarda troll olmak istedim. Küfür ettim çok ağır olmamak kaydıyla. Kalp kırdıysam özür diledim kırmadıysam da.

    En sonunda dertleşme altincisinde bir görev almak istedim. O altinci sanki benim olmalıydı orayla deli gibi ilgilenmek istiyodum. En sonunda oranın admini ile konuşmak istedim. Bu adminle konuşmadan önce tespit admini ile konuştum nasıl olunuyor diye. O sırada bir bakmışım hem dertleşme altincisinin hem de dertleşmenin modu olmuşum. Çok mutlu olmuştum inci sözlükteki hayallerimden birisiydi.

    Daha ilk günümü tamamlayamadan çaylak yedim. Şok oldum nerde hata yaptım diye. En sonunda başka sosyal medya hesaplarından konuştuğum bi arkadaşımın hesabından iletişime geçmek istedim. Hiç düşünmeden şifresini verdi bana güveniyordu. Arkadaşımın hesabına girer girmez modu olduğum altinci adminleriyle iletişime geçtim mesajın cevabını göremeden arkadaşımın hesabı silik yedi. Hiçbir suçu yoktu onun. Benim yan hesabım falan da değildi.

    Sonra bir arkadaşım daha bana hesabını verdi. Şuanki hesap. Burdan da denedim, olmadı. Twitter dan serkan inciye ve aworms a yazdım aworms sözlük içindeki durumlarla ilgilenmediğini söyledi, serkan inci ise hiçbir cevap vermeden engelledi..

    Sözlük benim için bitti arkadaşlar. Bu zamana kadar kimin kalbini kırdıysam hakkını helal etsin. istemeden de olsa öldüm ben bu sözlükte.

    Benim hesabım gitti bare hiçbir suçu olmadan silik yiyen "clubbers" hesap kurtarılsın son isteğim budur. Allaha emanet olun sözlük ahalisi. Ben gidiyorum.
    ···
   tümünü göster