/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    0
    Bakın beyler ben AKP'ye oy veriyorum ama söyleyeceklerimin particilik ile alakası yok! Lütfen ön yargısız okuyun;

    CHP'nin içinde doğru insanlarda var ama CHP'nin içindeki bazı kliklerin etkileri bu doğru insanların ön plana çıkmasını o veya bu şekilde engelliyor! CHP tek sesli bir parti değil, CHP'nin birden fazla kanat mevcut Ulusalcılar buna en iyi örnek! Ancak son zamanlarda CHP'nin içindeki kanatlara "gizli klikler" eklenmeye başladı. Aleni bir şekilde teröre destek veren bu gravatlı teröristleri aklamaya çalışan bir grup peydah oldu! Ben CHP'ye ciddi derecede sızma olduğunu ve batıdaki bazı ülkelerin CHP'de egemenlik kurduğunu düşünüyorum, milli duruşa sahip olan milletvekillerinin sesi dahi çıkmıyor! Hep aynı tipler üzerinden algı yürütülüyor! Eren Erdem bunun en büyük örneği! Adam milletvekili değil, militan resmen! Bakın beyler ABD büyükelçisi Jony Bass'ın en çok görüldüğü yer CHP merkez binası! Alman Büyükelçilerinin en çok görüldüğü yer CHP merkez binası! Atatürk ömrünü bu adamlarla savaşmaya adamış bir liderdi ancak bugün batı ile yaptıkları işbirliğini Atatürk'ün adını kullanarak saklıyorlar! CHP Atatürk'ün kurmuş olduğu bir parti bu yüzden Türkiye'de CHP hiç sorgulanmıyor!

    HDP'nin siyasal uzantısı olduğu pkk son 1 senede bombalı eylemler sonucunda 317 sivili katletti! Peki CHP'nin sesi bugün çıktığı kadar çıktımı? Her bomba patladığında bunu siyasal ranta çevirip hükümet suçlu demediler mi? Daha bu sabah CHP açıklama yaptı; gözaltılar anayasaya uygun değil dedi, 317 sivilin ölmesi anayasaya uygun mu? pkk sizi tükürüğü ile boğar demek anayasaya uygun mu? 6-7 Ekim'De halkı sokaklara çağırmak ve bu çağrıdan sonra 56 vatandaşın hayatını kaybetmesi anayasaya uygun mu? Sırtlarını bizim gece gündüz savaş verdiğimiz terör örgütlerine yaslamaları anayasaya uygun mu? MLKP örgütüne lojistik sağlamak anayasaya uygun mu? Devlet Bahçeli bile gidip ifade vermişken, mahkeme ifadeye çağırdığında bu mahkemeleri tanımıyoruz demek anayasaya uygun mu? Kimi kandırıyorsunuz? Anayasaya internetten de erişilebiliyor! Açın okuyun bakalım anayasaya uygun mu değil mi?

    işin özü mevcut CHP yönetimi milli insanlardan oluşmuyor ve dış ülkelerin CHP üzerinde ciddi bir gücü mevcut! Gerçekten Atatürkçü olan iyi niyetli kardeşlerimiz malesef durumun hala farkında değil! AKP muhalifliği adına yaptıkları herşey ülke menfaatlerini baltalıyor! Hükümet düşmanlığı devlet düşmanlığına dönmüş durumda! ismi lazım olmayan sözlüklerde CHP'liler ekonomiyi durdursun, bankalardan paralarınızı çekin, alışveriş yapmayın diye algılar yürütülüyor! Türkiye şuan 10 terör örgütü ile aynı anda savaşırken, CHP bu savaşın neresinde? Bizim cephede mi? Yoksa karşı cephede mi?

    Lütfen bu soruları kendinize sorun!
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster