/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +284 -6
    öncelikle sözlükte bu kadar asosyal özgüvensiz motivasyonu 0 insanlar için magazin, lgbti gibi saçma altinciler varken bu ne alaka diye sorgulayamaszınız. asla bu panpalarımızı aşağılamiyorum beyler her an herkesin motivasyona ihtiyaci olabilir. hanginiz düşmüyorsunuz şu hayatta, hiç mi olmuyor kendinizi tükenmiş hissettiğiniz anlar. hanginiz bazen ihtiyacı olan bir şey için ateşlenmek istemez, gaza gelmek istemez? benim de bağımlısı olduğum spor dalı konusunda çok motivasyona ihtiyacım oldu beyler. oluyor da.sirf bu basliklar icin ayri bir altinci olmalı. eminim bazen sozluge sirf okuyup biraz olsun motive olmak, keyiflenmek icin giriyorsunuzdur. sizden ricam belli. bunu modların görmesini sağlayalım beyler.

    edit:zorlamiyorum kimseyi beyler zorlayamam da.sizlerden ricam aklina yatan uplasin

    edit 2:vucut gelistirmeyle ufaktan da olsa ilgileniyorsanız büyük ihtimalle bu adamı tanıyorsunuzdur ama bilmeyenler icin resimdeki adam ct fletcher. sadece vucut gelistirme ile ilgilenenler icin degil, hayatı,internette dolasan videolari herkes icin ilham kaynagi olabilecek niteliktedir beyler.bi araştırın derim.

    edit 3:beyler sukulayanlar da uplayabilirse cok iyi olur. tesekkurler simdiden. getiricez bu altinciyi.

    edit 4:beyler bi süre bakamadım buralara ilgilenemedim kusura bakmayin.ne olmus buralar boyle naaptınız olum siz. hepinize eyvallah beyler teker teker.bu arada trendde 6 yız modlar bi el mi atsanız artık.
    ···
   tümünü göster