/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    0
    kanka seni öldürmeyen herşey güçlendirir
    ···
    1. 1.
      0
      Neden bu kadar haklısın
      ···
    2. 2.
      +1
      Demek ki o evin hem babası, hem erkeği, hem abileri sensin. ileride illa ki evleneceksin, çocukların olacak. Onlar da sana muhtaç olacaklar. Yani ilerideki çocukların ve eşinin sorumluluğu da şimdiden sırtında.

      Onlar için çalışacaksın. Babandan farklı olacaksın. Allah seni erkek yarattıysa, güçlü yaratmış demektir.

      Zor tabi ama her zorlukta bir kolaylık var diyor Allah. Unutma, herkesin aşağı yukarı senin kadar derdi var burada kimse sorsan. Karanlığın en dara düştüğü anda sabah olacak demektir. Sayısız kez bunu yaşadım kanka, Allah hep dara düşünce elimden tuttu, kurda kuşa yem etmedi. Ama neden dara düşürdü? Sabrımı kulluğumu ölçmek için.

      Birlikte omuz omuza verirseniz, Allaha dayanırsanız, sapa sağlam bu süreci atlatırsınız. Sevgili dediğin, senin acılarına gülerek terk ediyorsa, ucuz kurtulduğuna sevinmen lazım. ilerde sana paranı yiyip yiyip sömürüp sonra da tekmeyi vursaydı, biterdin.

      Boşver, helal süt emmiş olsun, daha az güzel olsun. Ne demişler, güzel yüze kırk günde doyulur, güzel huya kırk yılda doyulmaz.

      Ben kızın biri beni terk ettiğinde çok üzülmüştüm, sonradan o kız alkolik depresif bir kız oldu çıktı. Durumuna üzüldüm, ama bulaşmadığıma da sevindim. Allah ne yaptıysa sonu hayra çıkar merak etme.
      ···
    3. 3.
      +1
      Verdiğin öğüt ve tavsiye için çok teşekkür ederim
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster