/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 51.
    +5 -3
    Beyler sünnet aids vs hastalıkları önlüyor ve bazı iltihapları da azaltıyor.
    Amaaa bu aids ve iltihaplar afrika orta doğudaki bazı yerler gibi gelişmemiş yerlerde mevcut adamlar duvardan bile aids kapıyır amk
    Şimdi sen türkiyedesin burda en azından biraz gelişmişlik hijyen var bu amk müsloları sırf gelenek diye aptal gibi yapıyorlar ancak bir üniversite makalesinde (şu an hatırlamıyorum ismini) afrikalılara yaptıkları deneylerde en az %30 his kaybı olduğunu açıklamışlardır bunu internetten rahatlıkla bulursunuz.
    ···
    1. 1.
      +3 -3
      Ağzının yayını gibtiğimin atayiz iti. Müsloymuş. Önce saygılı olacaksınız lan salyalı köpekler.

      Anca adını hatırlamadığın makalelerde görürsün onu zaten. Bak bir de %30 diyor. His kaybı diyor. %30 his kaybında gibini kopartsalar hissetmezsin bırak sevişip zevk almayı. Böyle andavallar internette gördüklerini bilim sanıp atayiz oluyorlar sonra milletin inançlarına sövüyorlar işte. gibeyim böyle nesli zütünden.
      ···
      1. 1.
        +1
        Bu kafasını gibtiğim yine din programları izleyip zütünü kaldırmış biraz bilimsel makale oku dıbına koyduğumun aptalı yaz bakalım damage of circumcision bu aptal beynim belki bişeyler öğrenir
        ···
      2. 2.
        +1
        Bilimsel makale oku diyen amcık beyinliye bak hele. Önce makale diyorsun sonra google a sünnetin zararlarının ingilizcesini yazmamı istiyorsun. dıbına soktuğum kaynak gugıldaki ingilizce yazı mı senin için? Daha bilimsel makale neye denir, nasıl araştırılır onu bilmiyorsun yannan kürek konuşuyorsun.
        ···
   tümünü göster