/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +14 -1
    amk hep cevabını merak ettiğim birkaç soru var; neden ekşi sözlükte toplumsal gerçeklikten uzak, yapay değerlere dayanan, toplumun uzak durduğu olguları kucaklamaya çalışan, cinselliğin sadece üreme amacı taşıdığını bildiği halde bunu bekarlara kasıntı girilerle normal bir eylemmiş gibi empoze etmeye çalışıyorsunuz? sadece cinsellik konusunda değil, birçok alanda bilgi paylaşımı amacıyla açılmış başlıkları neden manipülatif girilerinizle mahvediyorsunuz ve insanları yanlış düşüncelere sevk ediyorsunuz? karar verici merci olmadığınız halde neden her başlığınızda toplumun sorunlarına çözüm bulmuş gibi giriler yazıyorsunuz? neden aydınlık, modern maskesi altında gavatlık, buradaki gavatlık tanımı sadece cinsel anlamı ile sınırlı değil, yapıyorsunuz ve yapanları savunuyorsunuz? neden meriçliği savunuyorsunuz?
    ···
    1. 1.
      +1
      Ben de yazarım yanıtlayayım:

      1- Sözlük toplumsal gerçeklerden uzak çünkü yazarların çoğu beyaz yakalı, yaşam şartı siyasi görüş vs dağılımları ülke normaliyle bu yüzden alakasız.

      2- Yazar 3 yılda olunuyor amk sözlüğünde, yani orayı 3 yıl takip edecek kadar oranın kültürünü benimsememişsen zaten yazar olma ihtimalin düşük. Yine de aykırılar var bu arada.
      ···
    2. 2.
      +3
      Oha Kesinlikle olum direkt dusunduklerim lan. Bu dıbına koyduklarım hep aynı tip.

      Sjw olacaksın, esmer tenli torbacı kürtler bu ulkenin en medeni insanları olacak senin için, PKK senin için hak arayışında olan basit bir topluluk olacak, milliyetçilik düşmanı olacaksın ve dolayısıyla Karadeniz düşmanı olacaksın, alevileri seveceksin, Türklere herkes her şeyi diyebilir ama sen bir başka ırka ağzını açarsa huur çocuğu bir ırkçı olursun, tüm toplumsal değerleri reddedip insanın doğasına tamamen aykırı olan yapay modern dünya ahlakını benimseyeceksin he bir de kadınlara, Kürtlere, Ermenilere, vasıfsız lgbt'lere tanrı gözüyle bakacaksın, onlar dokunulmaz.
      ···
      1. 1.
        0
        bi de siyasi akımların anlamlarını değiştireceksin kendi kafana göre yorumlayacaksın, bunu da kendi ülkendeki insanları aşağılamak, aşağıladığı insanların fikirlerinin doğru olduğunu bildikleri halde karşı çıkmak, zütlerinden uydurdukları terimleri üstün tutmak, solculuğun bir işe yaramadığını bildikleri halde ekşi sözlüğün yarattığı yazar imajına uymak için starbucks solcusu olmak ve daha bilimum zımbırtı var panpa. Kısaca ekşi sözlük çöplüktür...
        ···
      2. 2.
        0
        Kesinlikle panpa. Milliyetçi bir insan olarak nerede eski solcular diyecek vaziyete geldim. Eski solcular (70-80-90\'lar) en azından ne yapıyorlarsa vatanın menfaatine olduğunu düşündükleri için yaparlardi. Doğru veya yanlış ama niyet vardı en azindan. Simdikiler sjw mi dersin azınlık milliyetçisi mi dersin ne idüğü belirsiz huur çocukları
        ···
   tümünü göster