/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +83 -2
    Ben bu kız için soylemiyorum ama kizlarin çoğu belalı tipleri seviyor. Ne kadar hanzo ve öküz olursa kız için o kadar iyi. Resmen tiksiniyorlar efendi erkekten.
    ···
    1. 1.
      +3 -39
      hahaa ne sanirsen oglum
      ···
      1. 1.
        0
        Ula kürdi
        ···
      2. 2.
        0
        aq kürdü
        ···
    2. 2.
      +13 -1
      (bkz: Amlarına koyayım ben onların çok ayıp ediyorlar)
      ···
    3. 3.
      +12
      Ya aga yazacaktim da su olaydan linc yerim diye yazmadim efendilik kibarlik isteyen kizlar bu kişileri karsilasinca sanki babasi gibi goruyor amk efendiligin arttikca kizlara gore cekiciligin ayni oranda dusuyor bu kesinlikle doğru. Harbiden cok ayip ediyorlar sirf bu yuzden evlenmek istemiyorum unide git kekoyla takil sonra efendi asosyal muhendise gel sssssssgibtirrr amk tek yasayip olurum efendi gibi.
      ···
      1. 1.
        +2
        Helal olsun mgtow diye bir şey var araştır
        ···
      2. 2.
        0
        doğuştan gelen süper bir genetiğe, paraya, yüksek zekaya, yüksek anlayış ve kavrayış kabiliyetine, çeneye sahip olmayan erkeklerin durumu -ilişki anlamında- her geçen gün zorlaşmakta. 

        Böyle bir kısım var
        ···
      3. 3.
        +1
        Zeka kısmında kendime yorum yapmam benim salak olduğumu baştan kanıtlar orayı geçelim ama gerisinin bende olduğunu sana adım kadar emin şekilde soyleyebilirim en cok eksi yedigim sey oldu bundan azicik bahsettigim yazim

        olay ne bilmiyorum olay heralde ilk adimi erkegin atmasi gibi salak bir durum turkiyede. Ben de atmiyorum lan inat degil mi gebersinler aşklarından evime kadar takip eden vardi amk zamaninda yine de soylemedi ben de soylemedim bastı gitti iyiki gitmiş.

        Benim 1.liklerim var tipte ben yazmam(evet narsistim) cesareti olan gelsin kalbini zerre kırarsam o da benim ayıbım olsun biz cok duzgun insanlariz herkesten duydum bunu da. sivrisinegi bile oldurmuyorum o da canlı diye biz kadına mı vuracağız

        neyse onlar berkecanlar ve her şeye ayi gibi bagirip vuran, diksiyonun d\'sini bilmeyen barzolari bulurlar guzel kalbi kim napsin amk.

        Bu isleri saldım zaten birsuru hobim var onlara zor yetisiyorum, kendi yolumuzdayiz isteyen yola dahil olur.
        ···
      4. diğerleri 1
    4. diğerleri 1
   tümünü göster