1. 76.
    +1 -1
    ne? bunu ciddi mi yazdın? sen yazdıklarının farkında mısın?
    Sana açıklama bile yapılmaz aslında ama bu yazını gören aldanmasın diye yazıyorum.
    Sinan Oğan her anlamda Erdoğan'a ve onun ittifakına muhalif ve çok sert ayrımları mevcut.
    hüdaparın bulunduğu, siyasal islamcı, ekonomiyi bitiren, ülkeyi berbat yöneten, sığınmacı kaçakları ülkenin başına bela eden ülkeyi işgal ettiren ve bahçeliye en büyük muhalif olan Sinan Oğan nasıl olacakta Erdoğan'ı destekleyecek?
    Bana kalırsa 2 taraftanda değil zaten ve bu yüzden aday oldu farkındaysan. Fakat oldu da bir taraf seçecekse bu Millet ittifakı olur. Tabi bazı istekleri yerine getirmek şartıyla olur diye düşünüyorum. %0.0001 oy alan, eski akpli, siyasal islamcılara bol bol milletvekili, CB yardımcılığı dağıt ama gerçek muhalif Türk milliyetçilerine gelince bay Kemal'imiz afk.
    ···
    1. 1.
      0
      sana açıklama yapmaya bile değmez dememin sebebi geçmişte erdoğana oy vermişsin gelip şimdi gerçek muhaliflere akpli diyorsun sen kendinde misin?
      Tamam yaşayıp göreceğiz ama
      Millet ittifakında hdp varsa cumhur ittifakında da hüdapar var
      Sinan Oğan sürekli bunları söylüyor ve hüdapar olmasa bile en başta erdoğan iktidarına karşı
      Zaten ATA ittifakı kendisi bir ittifak neden bir tarafa çalışsın ki algılara gelme bugüne kadar en çok Cumhur ittifakına karşı muhalefet ettiler.
      Nereden çıkardınız bu akpye çalışma işini çözemiyorum. Hani bana dedin ya aktrollerin etkisinde kalmışsın diye kanka sen inanılmaz şekilde chp trollerinin etkisindesin. Demokrasi diyorsak eğer gereklilikleri yerine getiren ve aday olan insana ne yapacağız ağabey ben bunu çözemiyorum? O da bir aday ve kazanmak için diğer rakiplerine yüklenecektir tabi. Erdoğan dışındaki adaylara Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklesin diye yapılan baskı anlamsız. Erdoğan gitsin bunun çaresizliği var diye tek aday tek adam baskısı yapıyorsunuz bu da şikayet edilen iktidardan farksız bir durum demokrasi açısından..
      ···
   tümünü göster