/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    buldum. evet beyler yanlış duymadınız. hayır size hiçbir türlü program adını vermiycem zaten her yer abazan türk kaynıyor.
    bundan iki ay önce kendisi ile tanıştım. her zamanki gibi kullan at yaparım diyordum ancak bu kez öyle olmadı. duygusala geçiş yapıyor. engelledim facebook hesabımı buldu. reddettim instagram dan buldu. vaz geçmedi anlayacağınız helal olsun. o dönemlerde de biraz ekonomik olarak sıkışık durumdaydım ve görüntülü konuşurken hiç müsait olmadığımı ve iki vardiyada birden çalışmak zorunda olduğumu söyledim. gözleri falan doldu ne alaka diyorum telefonun şarjı bitse internet kesilse benden haber alamayacaksın, tanıştığım uygulamayı o gün o saat açmamış olsaydım varlığımdan haberi olmaycaktı bile. sesi ağlamaklı şekilde bana yardımcı olabileceğini söyledi. ilk önce dalga geçiyor sandım ancak baya baya ciddiymiş bu filipinli kadın kişisi. önce 200 dolar attı western den. şaka falan sandım rüya görüyorum falan diye düşündüm. sonra gidip üstüme başıma giysi alıp aldıklarımı ona gösterdim ve harcamaların fiyatlarını gösterdim. sonra bir ay geçti ve kullandığım telefon markasını sordu. dedim mommy kaçak poco x3 var onu kullanıyoruz falan derken telefonun şarjı bitti şarja takayım derken zaten aradan bi yarım saat geçti. baktım bu whatsapp da yardırmış yine endişeden. ertesi gün mesaj attı MCTN kodu gönderdi dedi westerne e git sonra telefon al kendine. allah allah diyorum aklım almıyor muaoyim. gittim çektim parayı direk temizinden iphone 15 128gb çektim. aradım tekrar diyorum seni şöyle seviyorum böyle seviyorum türkiyeye gel özledim falan ama hala rüya gibi geliyor bana.
    anlayacağınız sürekli internetten gördüğümüz "ulan denk gelir mi be" dediğimiz şey başıma geldi. kınayın da başınıza gelsin bari aw hadi iyi geceler
    ···
   tümünü göster