1. 1.
    0
    ı almak isteyen panpalar, garantiyi yakıp telefonunuzu rootladıysanız artık isteğiniz gerçekleşecek!
    ilk olarak market enabler adlı uygulamayı indiriyoruz. daha sonra bu uygulamayı açıp, t-mobile'ı fake ettiriyoruz. sağındaki butondan veya üzerine basılı tutarak yapabilirsiniz. uygulama su * haklarını isteyince onaylıyoruz. ekranda all set and done yazısı belirince markete giriyoruz. ücretli uygulamaları görebiliyoruz.
    eğer ki uygulamları görmek yetmiyor, almak istiyorsanız, tavsiyem sana kart kullanmanız, çünkü ülkemizde bildiğiniz gibi henüz normal yollarla uygulama alınamıyor. Bundan sonra bu sanal kart ile google checkout'a kayıt oluyorsunuz. Orada billing adress yazan yeri gerçek doldurup doldurmamak keyfinize kalmış. Bu işlemden sonra bizden 1.75 TL para alınıyor. Bu para daha sonradan -10 gün kadar- iade ediliyormuş, henüz gelmedi bana. Daha sonra kayıt olduğumuz gmail adresini telefonumuzla sync ediyoruz. eğer birden fazla gmail hesabı telefonumuzda kayıtlı ise market uygulamasında iken menü tuşuna basıp hesaplardan seçimi yapıyoruz. daha sonra almak istediğimiz uygulamayı seçip ödeme yapıyoruz. uygulama ödeme yapıldıktan sonra inmeye başlıyor. bundan sonra bu uygulamayı silseniz bile herhangi bir ücret ödemeden geri yükleyebiliyorsunuz. üstelik 15 dakika içerisinde uygulamayı silip paranızı geri alma şansınız var.

    özet: android'de paralı uygulama almak istiyorsan oku, zaten olabildiğince özet geçtim. ileride caps falan da koyarım.

    düzeltme: eğer en son market varsa yüklemeden önce ayarlar->uygulamalar->android market-> güncellemeleri sil yapmanız gerekiyor. sonra yeni marketi kendiliğinde kuruyor zaten tekrar.
    ···
   tümünü göster