1. 26.
    0
    ## GiZLi iKNA TAKTiĞi 1 ##

    HIZLI BiR ŞEKiLDE KARŞILIKLI UYUM SAĞLAYIN

    Karşılıklı uyum karsınızdaki insanla uyum içerisinde olmak şeklinde tanımlanabilir. Genel anlamda insanlar sevdikleri kişilerle daha kolay daya uyumlu bir ilişki kurarlar. Peki bir insanla uyumlu bir ilişkiniz oldugunu nasıl anlarsınız panpalar? Kendinize şu soruyu sorun karşımdaki insan bana karşı samimi mi? Bana olumlu bir yaklaşım gösteriyor mu?

    Bu sorunun cevabına evet diyebiliyorsanız karşılıklı uyumu yakalamıssınız demektir.

    Peki eger bu uyum yoksa nasıl bunu saglarsınız karşınızdaki kişiyle nasıl yakın arkadas herşeyini paylaşan ve en önemlisi sizin istediginizi yapan kolayca ikna edebileceginiz bir kişi haline getirirsiniz şimdi buna gelelim.

    Beyler mesela bir ortamdasınız ve hiç tanısmadıgınız bir kız ya da erkek var karsınızda onunla muhabbet ederken sanki 40 yıllık arkadasıymıssınız gibi muhabbet edin olabildigince gülümsemeye calısın ve göz temasına cok dikkat edin. Başlangıc olarak bunlara cok dikkat etmeliyiz. Sizi bizi kaldırın ilk konusmanız bile olsa normal panpalarınızla nasıl konusuyosanız senli benli onlarlada o sekilde konusun. Peki bu konusacagınız konular ne olabilir? Bu konuları bulmak için ilk konusmalar genellikle soru cevap seklinde yapılır nelerden hoslanırsın en cok neyi yapmak istersin gibi ortak ilgi alanlarınızı bulun ve bu ortak ilgi alanlarınız hakkında konusun. Mümkün oldugunca kendiniz degil onu konusturmaya calısın çünkü insanlar kendileri hakkında konusmayı cok severler ve bundan büyük zevk alırlar. Eger baktınız karsıdaki kişi mal gibi kaldı tıkandı konusamıyo direk olaya müdahele edersiniz...
    ···
   tümünü göster