1. 1.
    +8 -6
    -Senden öte bir şey varsa, ve ben onula yatarsam, o gün ölürüm herhalde
    -Devam edelim mi?

    Arkasını döndü ve dizlerinin üstüne çökerek tekrar ağzına almaya başladı. Yukarıda bir tanrı varsa, ve o tabloyu gördüyse ahiret haneme bu hareketler sevap olarak yansıyabilirdi;
    Aslı Tanrıyı bile baştan çıkarabilirdi. Beş dakika önce Etna Yanardağını patlatmıştım ve o lavlar tekrar bana geri dönüyordu, duşun altında terliyordum. Beni emerken sanki fayanslara kadar tüm banyoyu emiyordu ve ben gene dimdiktim.
    Arkasına geçtim ve onu emerek ortadan kaldırdığı fayanslara yapıştırdım, bacakları uzun olduğu için bu pozisyonda içine girmek kolaydı, Tanrı eminim o anda 31 çekmeye başlamıştı ve tüm evren devasa bir atmık tehditiyle karşı karşıyaydı.
    Sırılsıklam bir şekilde odaya geçtik, yavaşca kucağımdan yatağa bıraktım Aslı’yı.O gece sona ersin istemiyordum.Ben üstünde gidip gelirken, ‘herşeyi yapabilirsin’ diye fısıldıyordu kulağıma.
    O sözleri mi daha çok zevk veriyordu, vajinasının içinde gidip gelmem mi hiçbir fikrim yoktu. içinden çıktım ve o yatar pozisyondayken, ağzının içinde gidip gelmeye başladım, Tanrım yok oluyordum, böylesine bir zevk önümdeyse arkamda Azrail’in olması işten bile değildi
    ···
   tümünü göster