1. 1.
    +5 -20
    evet beyler olay 2009 yılında rihanna turkcell kuruçeşme arenada konser vermeden hemen önce cereyan etti. o dönem bkm'nin kulis görevlilerinden biri olarak görev alıyordum. olay tam olarak şöyle gerçekleşti.

    düşünün ki rihannayla sürekli yüzyüze gelebilen bir insandım kulis odasını ben hazırlamış oradaki tüm ihtiyaçlarını ben karşılamıştım.
    odasında bulunduğum bir sırada kadının kafası attı. kadın dünya starı tabi atamaz mı amk. atar. herkese bir anda dışarı çıkın dedi. tam dışarı çıkmak için hareketlenmiştim ki "you stay" dedi bana. lise panpalarım için " sen kal" olarak çeviriyim. bir anda şok olmuştum sırtımdan soğuk terler boşalmaya başladı. yemin ederim dizlerim titredi beyler. herkes dışarı çıktıktan sonra bana doğru gelmeye başladı gördüğüm an nefesim kesildi, kalp atışlarım hızlandı. bana doğru yaklaştı ve boynuma bir öpücük kondurdu. duraksadım ne yapacağımı bilmez haldeydim. ilk ciksinizi hatırlayın binler. heyecandan ne yapacağınızı bilemezsiniz. boynumu öptükten sonra kulağıma doğru yaklaşıp "I want you" dedi. koca rihanna tabi yok arkadaş ben seni gibmem öyledir böyledir diyemezsin. ulan ben bunu duyunca bir an "eeey türk silkin ve kendine gel" dedim. tuttum şırfıntının saçından al ulan şunu ağzına dedim indirdim aşağı. tak tak veriyorum ağzına. çektim saçından yüzüne tükürdüm. dedim sen nasıl bir huursun vermediğin adam kalmadı. domalttım dayadım arkadan ama nasıl gibiyorum nasıl gibiyorum böyle bir gibiş kodu yok. aldım ordan masaya yatırdım arkadan kapı çalıyor amk.konser saati geldi sahneye çıkacak karı. kalktı gitmem lazım dedi. bu yannan inecek dedim. dayadım ağzına biraz daha verdikten sonra boşaldım. gibtir git şimdi dedim.

    bu da yalanına sokuyumculara gelsin

    http://inci.ca/utsmft_985
    ···
   tümünü göster