1. 551.
    +6
    @465 panpa dediğim gibi onları dövsem ne değişicekti ki yine aynı taku yapıcaklardı insanlara zorla bişey yaptırtamazsın ben rezil ederek en iyisini yaptığımı düşünüyorum

    -durun daha bitmedi mervenin babası onun kadar şerefsiz olmadığı için ona bunları anlattım bana hak verdi hatta oturup bi meyhanede dertleştik.ama merve hanım beni arayıp aynen şunları söyledi:

    :seni sevmiyorum hep efeyi seviyodum efeyle bi çok kez birlikte oldum bakire değilim senden nefret ediyorum vs.

    gördüğünüz gibi aylardır oynanan bi oyunun parçasıymışım. insanların bu kadar şerefsiz ve adi olabileceği hiç aklıma gelmemişti ama oluyomuş işte derken gözümden bi kaç damla yaş süzülmüştü bile.bu arada efe kadar yakın olmasa da furkan diye bi arkadaşım vardı efeyi tutup aynen şunları söyledi:

    :bi insan anca bu kadar pislik olabilirmiş nefret ettim ikinizden de sakın bi daha yüzüme gelip bişey söylemeyin. sonra merveye dönüp:ve sen o çocuk seni gerçekten sevmişti sen onu pis oyunlarınla kullanıp attın sizlere insan bile denmez aslında. sonra bana dönüp:sen en doğru olanını yaptın kardeşim bu günlerde şeref zor bulunan bişey ben sana ne hakkım varsa helal ettim.
    ···
   tümünü göster